ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА

home-1200x620.jpg

Преместване и почистване на дома.

Преместване на дома цялостно или частично – багажи и мебели. Нещо повече! Предлагаме и изхвърляне на мебели, строителни материали и грубо почистване. Ние не сме почистваща фирма, но определено се справяме по- добре от тях с големи отпадъци като пълни с боклуци мазета, тавани, гаражи, дворове или други пространства. ХАМАЛИ СТОЙКОВ работи с няколко лицензирани депа за отпадъци. Нека го направим по правилния начин!

Какво можем да свършим за Вас?

Преместване на мебели

В нашата услуга ‘преместване на мебели’ сме включили БЕЗПЛАТНО фолиране! Грижим се безрезервно за Вашите гардероби, спални, шкафове и всякакви мебели.

ПРЕМЕСТВАНЕ на багаж

Това включва всички кашони с дрехи, уреди, одеяла и други вещи, които сте ни подготвили. Нашите момчета са изключително внимателни към личните Ви неща!

ТРАНСПОРТ и пренасяне

За разлика от повечето конкуренти, ние разполагаме със собствени бусове и камьони. Това олеснява, както нашите хамали, така и Вас, клиентите, от финансова гледна точка.

Почистване на мазета

Услугата ‘почистване на мазета’ включва обезводняване, почистване, обезмирисяване, отстраняване на мъртви и живи вредители.

Почистване на тавани

Правим цялостно почистване на тавани. Отстраняваме стара изолация, почистване на прах, паяжини, обезмирисяване, изхвърляне на стари мебели и изхвърляне на вредители.

Гаражи / работилници

Почистване на прах, изхвърляне на боклуци и стари вещи, след като сме се консултирали с Вас. Обиране на паяжини, обезмирисяване и освежаване на помещението.

Как действаме при преместване на Вашия дом?

Уговорка и оглед

Обсъждаме от какво имате нужда. Спецификата, работата и големината й. Всички детайли относно преместване на офиси. Ако се наложи идваме на оглед.

Лична оферта

В зависимост от обема на работа, броя на работниците, камьоните/бусовете и часовете, Ви изготвяме оферта. Съобразяваме се с обявените в сайта ни цени.

Опаковане и кашони

Ние предлагаме безплатно опаковане! Можете да се възползвате както от него, така и от нашите съвети от къде да закупите големи кашони за по-обемистите неща при преместването.

Пренасяне на всичко

Опаковано е всичко нужно и багажа е готов за преместване. Справяме се с пренасяне на по-тежки неща като масивни уреди, машини, инструменти, пиана, но с повече работници/хамали.

Превозване до новия адрес

След като натоварим всичко в бусовете/камьоните го обезопасяваме на 100%. Тогава извозваме товара в и извън София, както и в други държави, като разбира се има добавена стойност за транспорта извън града.

Разтоварването

Разтоварването става по план. Ние пренасяме всичко на планираното място, без нужда от Вашата помощ. Това се случва по предварителни уточнения, а нашия екип от професионални хамали го изпълнява.

 

Петър Йовчев


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Свържи се с нас


Обади ни се

0889 531 477
0896 055 799


Пиши ни

info@hamali-sofia.comАбонирай се


Регистрирайте се за бюлетин, за да получавате всички нови предложения и отстъпки от ХАМАЛИ Стойков.
  Социални мрежи


  Facebook

  https://facebook.com/hamalistoikov/


  Twitter

  #HamaliStoikov


  Instagram

  www.instagram.com/hamalistoikov  Contact us


  Call us

  0-800-777-2331


  Visit us anytime

  27th Avenue, W2 3XE, New York


  Send us an email

  office@medicare.com  Subscribe


  Sign up for Medicare newsletter to receive all the news offers and discounts from Medicare eye clinic.
   Social networks


   Facebook

   www.facebook.com/medicare


   Twitter

   #WeCare


   Instagram

   www.instagram.com/medicare
   ХАМАЛИ СТОЙКОВ 2020. Всички права запазени.   ХАМАЛИ СТОЙКОВ 2020. Всички права запазени.