ТРАНСПОРТ НА МЕБЕЛИ

furniture.jpg

Преместване и транспорт на мебели.

Преместване и транспорт на Вашите мебели. Извозваме всичко, което Ви хрумне и сме попадали на всякакъв тип казуси. Работим за територията на София, но работим и за страната и чужбина, като таксуваме транспорта на километър. С нас се работи изгодно и надеждно, вижте подробно какво най – често се налага да пренасяме и транспортираме в рамките на услугата, която разглеждате.

 

Преместване на пияно

Преместване на пияно- класическа трудна задача, за която задължително трябва да се обърнете към професионалисти. Това е работа за 4 души.

Преместване на дивани

Преместване на дивани и мека мебел е също класическа задача. Пристига новия диван и трябва да изхвърлите стария? Ще се погрижим и за двете!

Транспорт на машини

Закупили сте машина за Вашия цех или работилница? Ще я пренсем и транспортираме в 100% цялост и състояние.  Не се колебайте да разговаряте с нас, безплатно е.

Транспорт за материали

Строителни или друг тип материали, транспортираме с камиони за София и страната. Тарифата ни е ясна най – ниската възможна: 15 лв+25лв= 55лв/ час

Транспорт на багаж

В нашия уеб сайт, транспорт на багаж е отделна услуга, но доста често хората, търсещи „транспорт на мебели“ имат нужда от транспорт и на  друг тип багажи.

Транспорт на дома

Местите целия Ваш дом ? Ще пренесем и транспортираме всичко, не просто мебелите. Просто поискайте своята персонална оферта сега.

 

Транспорт на мебели. Как действаме?

Уговорка и оглед

Обсъждаме от какво имате нужда. Спецификата, работата и големината й. Всички детайли относно преместване на офиси. Ако се наложи идваме на оглед.

Лична оферта

В зависимост от обема на работа, броя на работниците, камьоните/бусовете и часовете, Ви изготвяме оферта. Съобразяваме се с обявените в сайта ни цени.

Опаковане и кашони

Ние предлагаме безплатно опаковане! Можете да се възползвате както от него, така и от нашите съвети от къде да закупите големи кашони за по-обемистите неща при преместването.

Пренасяне на всичко

Опаковано е всичко нужно и багажа е готов за преместване. Справяме се с пренасяне на по-тежки неща като масивни уреди, машини, инструменти, пиана, но с повече работници/хамали.

Превозване до новия адрес

След като натоварим всичко в бусовете/камьоните го обезопасяваме на 100%. Тогава извозваме товара в и извън София, както и в други държави, като разбира се има добавена стойност за транспорта извън града.

Разтоварването

Разтоварването става по план. Ние пренасяме всичко на планираното място, без нужда от Вашата помощ. Това се случва по предварителни уточнения, а нашия екип от професионални хамали го изпълнява.

 

 

Петър Йовчев


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Свържи се с нас


Обади ни се

0889 531 477
0896 055 799


Пиши ни

info@hamali-sofia.comАбонирай се


Регистрирайте се за бюлетин, за да получавате всички нови предложения и отстъпки от ХАМАЛИ Стойков.
  Социални мрежи


  Facebook

  https://facebook.com/hamalistoikov/


  Twitter

  #HamaliStoikov


  Instagram

  www.instagram.com/hamalistoikov  Contact us


  Call us

  0-800-777-2331


  Visit us anytime

  27th Avenue, W2 3XE, New York


  Send us an email

  office@medicare.com  Subscribe


  Sign up for Medicare newsletter to receive all the news offers and discounts from Medicare eye clinic.
   Social networks


   Facebook

   www.facebook.com/medicare


   Twitter

   #WeCare


   Instagram

   www.instagram.com/medicare
   ХАМАЛИ СТОЙКОВ 2020. Всички права запазени.   ХАМАЛИ СТОЙКОВ 2020. Всички права запазени.