ПОЧИСТВАНЕ НА ТАВАНИ

tavani.jpg

Почистване на тавани за София: Ето какво получавате.

В услугата ‘почистване на тавани’ са включени различни техники и хамалски похвати. За да извършим всичко напълно професионално сме прибавили следните неща:

 

Изхвърляне на ненужни мебели и предмети

От дребни предмети и вехтории до големи и тежки стари съоражения и мебели. Каквото и да имате на тавана, то ще бъде пренесено и изхвърлено на подобаващо място.

Премахване на вредители

Вредителите са често срещан проблем при почистване на тавани и мазета, така че имаме опит и с тази част. Те могат да бъдат плъхове, мишки, хлебарки и др.

Отстраняване на фекалии

След себе си вредителите могат да оставят следи. Не Ви препоръчваме да се захващате с тази задача. Оставете професионалистите да се погрижат за това.

Премахване на вата и др. стара изолация

Таванското помещение може да има стара изолация която трябва да се премахне. В тази стъпка екипа ни старателно премахва всякакви видове изолация без да остане и следа от нея.

Дълбоко почистване

Професионалното почистване на тавани се извършва от опитни хамали-служители. Помещението бива прочистено от прах и наслоена мръсотия старателно. След този процес Вие ще разполагате с чиста стая.

Обезмирисяване и освежаване

За да допълним услугата ‘почистване на тавани’ следва да премахнем неприятната миризма на стар таван. Аромата придава свежест на мястото и е страхотен завършек на пълното почистване.

 

Какви са стъпките?

Уговорка и оглед

Обсъждаме от какво имате нужда. Спецификата, работата и големината й. Всички детайли относно преместване на офиси. Ако се наложи идваме на оглед.

Лична оферта

В зависимост от обема на работа, броя на работниците, камьоните/бусовете и часовете, Ви изготвяме оферта. Съобразяваме се с обявените в сайта ни цени.

Опаковане и кашони

Ние предлагаме безплатно опаковане! Можете да се възползвате както от него, така и от нашите съвети от къде да закупите големи кашони за по-обемистите неща при преместването.

Пренасяне на всичко

Опаковано е всичко нужно и багажа е готов за преместване. Справяме се с пренасяне на по-тежки неща като масивни уреди, машини, инструменти, пиана, но с повече работници/хамали.

Превозване до новия адрес

След като натоварим всичко в бусовете/камьоните го обезопасяваме на 100%. Тогава извозваме товара в и извън София, както и в други държави, като разбира се има добавена стойност за транспорта извън града.

Разтоварването

Разтоварването става по план. Ние пренасяме всичко на планираното място, без нужда от Вашата помощ. Това се случва по предварителни уточнения, а нашия екип от професионални хамали го изпълнява.

 

Петър Йовчев


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Свържи се с нас


Обади ни се

0889 531 477
0896 055 799


Пиши ни

info@hamali-sofia.comАбонирай се


Регистрирайте се за бюлетин, за да получавате всички нови предложения и отстъпки от ХАМАЛИ Стойков.
  Социални мрежи


  Facebook

  https://facebook.com/hamalistoikov/


  Twitter

  #HamaliStoikov


  Instagram

  www.instagram.com/hamalistoikov  Contact us


  Call us

  0-800-777-2331


  Visit us anytime

  27th Avenue, W2 3XE, New York


  Send us an email

  office@medicare.com  Subscribe


  Sign up for Medicare newsletter to receive all the news offers and discounts from Medicare eye clinic.
   Social networks


   Facebook

   www.facebook.com/medicare


   Twitter

   #WeCare


   Instagram

   www.instagram.com/medicare
   ХАМАЛИ СТОЙКОВ 2020. Всички права запазени.   ХАМАЛИ СТОЙКОВ 2020. Всички права запазени.